EbreExprés

Autoritzada la creació de la Taula de Mobilitat de les Terres de l’Ebre

Juny 07
11:52 2017

Acords de Govern

Autoritzada la creació de la Taula de Mobilitat de les Terres de l’Ebre

ImprimirEl Govern ha autoritzat la creació de la Taula de Mobilitat de les Terres de l’Ebre com a òrgan de consens territorial de totes les polítiques de transport públic. La taula estarà formada per representants dels ajuntaments, consells comarcals, l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) i la Generalitat. La voluntat del Govern és treballar conjuntament amb els agents i administracions locals la millora de les condicions de mobilitat de les Terres de l’Ebre, tant els aspectes relacionats amb la planificació com els que tenen a veure amb la millora dels serveis de transport i, especialment, del règim tarifari.

La Taula permetrà gestionar conjuntament la mobilitat a les Terres de l’Ebre fins a l’establiment definitiu a tot Catalunya del nou model de mobilitat dins del projecte de la T-Mobilitat. La Taula elaborarà propostes per a la planificació dels serveis de transport públic, de les infraestructures de transport i de la política de tarifes, entre altres.

Un dels primers treballs que farà la Taula serà l’elaboració i tramitació, conjuntament amb el Departament de Territori i Sostenibilitat (DTES), del Pla Director de Mobilitat (PDM) de les Terres de l’Ebre. El PDM servirà per planificar la mobilitat a les quatre comarques, tant des del punt de vista del transport públic de viatgers i les mercaderies, com del transport privat. El document es redactarà després d’un procés participatiu per garantir el màxim consens amb el territori.

Els membres de la Taula seran el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, el  director general de Transports i Mobilitat, el sub-director general de Transport Públic i Mobilitat, el director de l’IDECE, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, el director dels Serveis Territorials del DTES, el director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior i representants dels consells comarcals de la Terra Alta, el Montsià, el Baix Ebre, la Ribera d’Ebre, i dels ajuntaments d’Amposta i Tortosa.

Determinades les retribucions pels serveis de valoració de béns per part dels membres del Jurat d’Expropiació de Catalunya

El Govern ha aprovat aquest matí un acord que estableix els imports que poden percebre els membres del Jurat d’Expropiació de Catalunya pels serveis de valoració de béns que duguin a terme. El Jurat d’Expropiació de Catalunya és l’òrgan col·legiat permanent de la Generalitat de Catalunya a qui correspon la taxació, el peritatge i la fixació del preu just en els expedients expropiatoris de les administracions públiques de Catalunya. 

L’acord aprovat avui determina les retribucions que poden percebre els membres d’aquest òrgan per la totalitat de les actuacions necessàries per a la realització de les valoracions. A més, l’acord fa referència directa a l’elaboració de les propostes de preu just en aplicació de les fórmules previstes en la Llei 4/2016 de mesures de protecció del dret a l’habitatge de les persones en risc d’exclusió residencial.

Etiquetes

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Escriu un comentari

Escriure un comentari

1 × five =

Subscripció Newsletter

Estat de les Platges

Calendari

Juny 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
« Mai    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Categories

Últims Comentaris

Hola bon dia, em sap greu comentar que aixo no es cert, desde fa aproximadament...

La informació es errònia. Les factures estan pagades i auditades des de fa 16 anys...

I els Kebabs? Son controlats per la salud publica i per sanitat?...

En resposta a Joan. Arreglarem el titular! Gràcies....

No és el TEDxAmposta, és el TEDxAmpostaSalon, un espai més petit per a debatre entre...

Categories