EbreExprés

La CUP Deltebre manifesta el seu desacord amb l’Ajuntament de Deltebre

Octubre 12
16:00 2016

Després dels fets ocorreguts en el Ple Municipal de l’11 d’octubre de Deltebre on SÍ es va aprobar l’inici dels treballs del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Deltebre i on NO es va aprovar el seu corresponent Programa de Participació Ciutadana, la CUP de Deltebre volem manifestar:

1.- Que l’Alcalde de Deltebre utilitza els mitjans de comunicació i el propi Ple per condicionar el vot dels diferents Grups Municipals de l’oposició, fent rodes de premsa prèvia de coses no aprovades i fent intervencions al plenari pressionant les decisions de la CUP adoptades en assemblea

2.- Que l’actitud de l’Alcalde de Deltebre en els Plens a l’hora d’acceptar les opinions i critiques constructives de l’Oposició solen ser infantils i agressives. La CUP treballa en sensibilitats i maneres d’entendre la política municipal completament diferent a CDC, i això no hauria de ser motiu que justifiqués aquestes actituds. Cal recordar que CDC ha estat molts anys a l’oposició i que ara ha d’entendre que existeixen altres posicionament diferents als de l’Equip de Govern

3.- Que utilitzar els mitjans per expressar fets que no són reals és manipular a la població. Dir que «l’oposició paralitza un projecte tant rellevant per al municipi i més hagin estat incapaços de presentar propostes alternatives en el cas de Compromís d’Esquerres o propostes pràctiques i reals en el cas de les CUP» és fals. El Programa de Participació Ciutadana fa dos mesos que ha estat adjudicat i en tot aquest temps no s’ha contactat en l’Oposició. Des de la CUP volem remarcar que el Ple no és moment per a fer «propostes pràctiques i reals» sinó que cal fer un treball conjunt.

Dir que «això és una mostra que l’oposició treballa en conjunt en temes estructurals del municipi com ja va passar, fa un any, en el cas del Complex Esportiu que va provocar retardar tot el procés judicial i de reobertura” és completament fals. La CUP Deltebre, fins ara, no ha tingut contactes en cap Grup Municipal, inclòs CDC, per a treballar en aquests « temes estructurals del municipi ».

Treballem de forma assembleària i és l’assemblea qui redacta i transcriu els argumentaris a exposar al Ple.

4.- Que «donar 10 dies més als diferents grups de l’oposició per tal que presentin les seves propostes per millorar aquest procés de participació ciutadana» quan ja fa dos mesos que l’Equip de Govern i l’empresa adjudicatària ja el tenen pactat, no és la manera com la CUP entenem el treball ben fet.

5.- Que des de la CUP creiem que no és l’Ajuntament qui ha de definir com ha de participar la gent sinó que és aquesta la que ha de marcar les maneres com vol i/o pot participar. L’Ajuntament pot fer propostes però és la població la que ha de poder decidir-ho. Establir trobades per explicar la proposta del Programa de Participació de l’Ajuntament i recollir esmenes seria una manera. Incloure mesures de revisió, en el cas de poca participació, dins del propi Programa per a modificar-lo en seria una altra.

6.- Que com vam dir al Ple, la CUP Deltebre demanem que no es mantingui al marge l’Oposició en punts tant importants pel poble i que no s’utilitzi el Ple per ratificar fets consumats en els despatxos. Aquesta manera de treballar no funciona per millorar Deltebre.

Etiquetes

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Escriu un comentari

Escriure un comentari

2 + 9 =

Subscripció Newsletter

Estat de les Platges

Calendari

Juny 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
« Mai    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Categories

Últims Comentaris

Hola bon dia, em sap greu comentar que aixo no es cert, desde fa aproximadament...

La informació es errònia. Les factures estan pagades i auditades des de fa 16 anys...

I els Kebabs? Son controlats per la salud publica i per sanitat?...

En resposta a Joan. Arreglarem el titular! Gràcies....

No és el TEDxAmposta, és el TEDxAmpostaSalon, un espai més petit per a debatre entre...

Categories