EbreExprés

El Consell Comarcal activa un nou programa per impulsar la contractació de 20 joves en empreses del Baix Ebre

El Consell Comarcal activa un nou programa per impulsar la contractació de 20 joves en empreses del Baix Ebre
Febrer 15
18:45 2018

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha posat en marxa Fem Ocupació per a Joves 2018, un programa que té com a objectiu inserir laboralment 20 joves de 18 a 29 anys en situació d’atur, a partir de les necessitats de contractació de les empreses de la comarca

Fem Ocupació per a joves combina accions d’adquisició d’experiència professional en empreses amb d’altres de formació i orientació. D’aquesta manera s’estimula la contractació de joves que adquireixen una formació a mida de les necessitats de l’empresa on treballen.

Segons que ha explicat la presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, “la prospecció d’empreses per part dels tècnics de l’Àrea d’Activació Econòmica del Consell Comarcal permet identificar els sectors generadors d’ocupació, així com la definició dels perfils professionals requerits per les empreses i que no es cobreixen per manca de persones treballadores qualificades o perquè no disposen de l’acreditació de la seva qualificació professional”.

La subvenció que rep l’empresa consisteix en l’import del salari mínim interprofessional (SMI) corresponent al tipus de contracte per jornada complerta o part proporcional en funció de la jornada parcial prevista, pels mesos de durada del contracte i per un màxim de 6 mesos. Aquests contractes subvencionats són compatibles amb els incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social previstos per a cadascuna de les modalitats contractuals.

La institució comarcal ha participat en els tres anteriors convocatòries d’aquest programa i ha aconseguit incorporar al món laboral un total de 49 joves, el 100 per cent de les places concedides.

Els joves que vulguin participar en la selecció per incorporar-se a aquest programa poden fer la inscripció a través del web del Consell Comarcal del Baix Ebre: www.baixebre.cat i les empreses poden contactar directament amb l’Àrea d’Activació Econòmica de l’ens al telèfon 977494480.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Foto/ cedida.

Etiquetes

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Escriu un comentari

Escriure un comentari

four × five =

Subscripció Newsletter

Estat de les Platges

Calendari

Juny 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
« Mai    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Categories

Últims Comentaris

Hola bon dia, em sap greu comentar que aixo no es cert, desde fa aproximadament...

La informació es errònia. Les factures estan pagades i auditades des de fa 16 anys...

I els Kebabs? Son controlats per la salud publica i per sanitat?...

En resposta a Joan. Arreglarem el titular! Gràcies....

No és el TEDxAmposta, és el TEDxAmpostaSalon, un espai més petit per a debatre entre...

Categories