EbreExprés

L’Ajuntament de la Ràpita impulsa la reactivació dels locals dels baixos de Garbí

L’Ajuntament de la Ràpita impulsa la reactivació dels locals dels baixos de Garbí
Juliol 18
19:02 2018

L’objectiu és donar-los una utilitat com a locals d’oci i/o com a locals comercials, tal com va decidir la ciutadania en la consulta pública efectuada

L’Ajuntament de la Ràpita impulsa la reactivació dels locals dels baixos de Garbí, tancats al públic des de de fa anys, amb l’objectiu de donar-los una utilitat com a locals d’oci i/o com a locals comercials, tal com va escollir la ciutadania en la consulta celebrada el 2016.

Per això ha iniciat un procés previ a la licitació dels locals que pretén detectar les necessitats dels diferents operadors econòmics per poder definir les prescripcions tècniques per a una futura licitació, amb els coneixements adequats del mercat, àmbit o sector.

Així, des d’aquesta setmana, i per un termini de 30 dies, els promotors interessats poden presentar les seues propostes per implementar les activitats que es puguin implantar als locals.

Aquest procés arriba un cop l’Ajuntament de la Ràpita ha pogut renegociar amb Ports de la Generalitat una nova concessió, que s’allargaria a 30 anys, per garantir que les inversions a efectuar siguin viables.

“No tenia sentit treure els locals a licitació amb una concessió a 5 anys que impedia la viabilitat de qualsevol inversió, i és ara quan ha arribat el moment oportú d’analitzar quins projectes aspiren a desenvolupar-se en este espai ubicat en un indret privilegiat del nostre municipi per tal d’ajustar les prescripcions tècniques oportunes per a la posterior licitació dels locals”, ha explicat l’alcalde Josep Caparrós.

“Per a l’equip de govern aquest és un projecte molt rellevant, per la necessitat de revitalitzar un espai urbà que té una gran potencialitat, i alhora per oferir els serveis adequats que s’adapten a l’entorn, a les demandes de la ciutadania, i als interessats, de manera que busquem les solucions i alternatives adequades a aquest locals, que permetin reactivar la zona”, ha afegit Caparrós.

Un cop finalitzat el procés previ, es procedirà a efectuar la corresponent licitació amb el procediment de contractació adient.

Els locals del parc de Garbí romanen en desús des que a partir de l’any 2006 va començar a cessar gradualment l’activitat i fins al seu tancament definitiu. El 2016, en consulta pública, la ciutadania va escollir destinar els futurs usos a activitats d’oci de forma compartida amb activitat comercial.

Foto/ cedida.

Etiquetes

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Escriu un comentari

Escriure un comentari

four × 3 =

Subscripció Newsletter

Estat de les Platges

Calendari

Juny 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
« Mai    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Categories

Últims Comentaris

Hola bon dia, em sap greu comentar que aixo no es cert, desde fa aproximadament...

La informació es errònia. Les factures estan pagades i auditades des de fa 16 anys...

I els Kebabs? Son controlats per la salud publica i per sanitat?...

En resposta a Joan. Arreglarem el titular! Gràcies....

No és el TEDxAmposta, és el TEDxAmpostaSalon, un espai més petit per a debatre entre...

Categories