EbreExprés

L’alcalde de Roquetes desmenteix i desmunta les mentides i difamacions sobre la inversió realitzada, per part de l’ajuntament de Roquetes, al Port

Novembre 29
21:56 2018

L’alcalde de Roquetes ha sortit al pas de les declaracions, a través d’un vídeo penjat a la xarxa aquest cap de setmana, on el responsable (Josep Estrada) afirma que s’han deixat perdre 40.000€ d’una subvenció per formigonar uns trams de la pista forestal que puja a la Mola de Catí en el terme municipal de Roquetes

L'alcalde desmenteix les difamacions sobre inversions de l'Ajuntament al Port - 28-11-18 (002)A més, a dit, que l’ajuntament “ni tan sols n’ha demanat una pròrroga” per poder executar l’obra.

Afirmacions que l’alcalde ha demostrat que són falses i difamatòries respecte l’actuació de l’ajuntament, ja que:

1er. El formigonat d’un tram de la pista a la Mola forma part de tot un projecte de “millora forestal sostenible al Port” que des de l’ajuntament de Roquetes s’havia elaborat per tal de poder-se acollir a unes subvencions gestionades a través del Departament d’Agricultura. Per tant, “no és una subvenció que ens caigui del cel i es desaprofiti, com s’ha dit de forma difamatòria en el vídeo”. Sinó que, com ha dit l’alcalde, “respon a tot un treball previ, documentat, valorat, i aprovat pel propi Departament d’Agricultura i supervisat pel mateix Parc Natural amb un termini d’execució molt definit”.

2n. La data de justificació inicial de l’ajut era el 30 de setembre de 2018. Això vol dir que l’obra estigui acabada, amb l’acta de recepció de les obres signada, la certificació de l’obra i la factura aprovades per la Junta de Govern Local, i el justificant del pagament realitzat. Donada la climatologia adversa des de l’ajuntament “es va demanar una pròrroga que ens van comunicar el mateix dia 30 de setembre i de termini fins al 5 de novembre. Per tant és falsa l’afirmació del Sr. Estrada que no havíem demanat pròrroga”.

3er. En aquest projecte de “millora forestal sostenible” al terme municipal de Roquetes que s’ha dut a terme aquest mes d’octubre de 2018, s’han executat, certificat i pagat obres de millora forestal per valor de 51.755,10€. L’alcalde afirma que “és cert que no s’ha pogut formigonar un tram de la pista que puja a la Mola de Catí (19.395,27€), donat el curt termini per a la seva execució i les condicions climatològiques totalment adverses que l’empresa adjudicatària va tindre. El 31 d’octubre, en el moment de certificar el final de l’obra, tot i haver reperfilat el paviment de la pista, la climatologia de nou va impedir realitzar el formigonat dins el termini establert. Per tant, el Sr. Estrada torna a mentir quan afirma que «40.000€ a tomar pel saco»”.

Mentides i difamacions que, segons l’alcalde de Roquetes, “no es poden permetre i s’han de denunciar, si tenim en compte que Roquetes ha invertit en la millora forestal sostenible al Port, només entre els anys 2017 i 2018, la quantitat de 105.329,85€”.

Etiquetes

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Escriu un comentari

Escriure un comentari

one × 1 =

Subscripció Newsletter

Estat de les Platges

Calendari

Abril 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Categories

Últims Comentaris

Hola bon dia, em sap greu comentar que aixo no es cert, desde fa aproximadament...

La informació es errònia. Les factures estan pagades i auditades des de fa 16 anys...

I els Kebabs? Son controlats per la salud publica i per sanitat?...

En resposta a Joan. Arreglarem el titular! Gràcies....

No és el TEDxAmposta, és el TEDxAmpostaSalon, un espai més petit per a debatre entre...

Categories