EbreExprés

Oberta la convocatòria de subvencions per a entitats esportives canareves del 2017

Octubre 31
19:01 2017

Enguany augmenta la partida en un 20% i s’introdueixen canvis en els criteris de valoració

dm09-4xx0ag7esm_0

Foto/ cedida.

L’Ajuntament d’Alcanar ha obert la convocatòria de subvencions esportives per al 2017 a entitats i associacions del municipi. Aquestes subvencions es destinen a finançar projectes i activitats que tinguen com a objectiu el foment de l’esport local.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el pròxim 20 de novembre.

La convocatòria d’enguany presenta dos novetats principals. D’una banda, l’augment d’un 20% de la partida, que s’enfila fins als 23.000 euros.

D’altra banda, la introducció de canvis en els criteris de valoració, per a aconseguir, segons Jordi Bort, regidor d’Esports, “un model més adequat a la realitat, més participatiu i que premie la implicació de les entitats amb el municipi”.

La Regidoria d’Esports ha portat a terme un procés participatiu per a copsar les prioritats de les entitats a l’hora de dissenyar la convocatòria.

Aquest procés ha comportat la incorporació de nous aspectes econòmics, esportius i socials, així com de volum d’activitats, en els criteris d’atorgament de la subvenció.

Així, l’objecte de les bases d’atorgament de subvencions a entitats esportives per a l’exercici del 2017 és regular i fixar els criteris i el procediment de sol·licitud, tramitació, concessió, cobrament i justificació de les subvencions que atorgue l’Ajuntament a través de la Regidoria d’Esports.

Podran ser beneficiàries d’aquestes subvencions les persones físiques o jurídiques que hagen de realitzar l’activitat que en fonamenta l’atorgament, sempre que no estiguen afectades per cap de les prohibicions que estableix l’article 13 de la Llei de l’Estat 38/2003, del 17 de novembre, general de subvencions.

Per a poder optar a la subvenció, cal estar inscrit en el registre d’entitats municipals de l’Ajuntament amb una antiguitat mínima de sis mesos.

En el web Alcanar.cat podeu consultar el contingut complet d’aquestes bases i hi podeu trobar els impresos necessaris per a presentar la sol·licitud.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el pròxim 20 de novembre.

Etiquetes

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Escriu un comentari

Escriure un comentari

6 − three =

Subscripció Newsletter

Estat de les Platges

Calendari

Maig 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Categories

Últims Comentaris

Hola bon dia, em sap greu comentar que aixo no es cert, desde fa aproximadament...

La informació es errònia. Les factures estan pagades i auditades des de fa 16 anys...

I els Kebabs? Son controlats per la salud publica i per sanitat?...

En resposta a Joan. Arreglarem el titular! Gràcies....

No és el TEDxAmposta, és el TEDxAmpostaSalon, un espai més petit per a debatre entre...

Categories