EbreExprés

Opinió: Morir d’èxit. Rafel Serret

Febrer 20
21:26 2018

Morir d’èxit

Aquest govern esta morint d’èxit. No se’n adona en aquests quasi tres anys, ha començat la cursa posant com a llistó el seu millor temps i no  podrà mantenir el ritme, un ritme que ens pot esgotar.

Totes les polítiques portades a cap son de gran espectacle, sobre tot les festives, les demés no deixen de ser per  mantenir el vot per les pròximes eleccions.

Amposta des de temps immemorials s’ha mantingut del sector primari, a partir dels anys setanta l’auge de la construcció a permès grans avanços a nivell urbanístic i de serveis.

L’any 2007 explota la bombolla, que a Amposta a tingut mes repercussions que en molts altres municipis pareguts al nostre.

El que hem de tenir clar els ampostins es que el sector industrial no s’imposarà mai, no només al nostre municipi, sinó a les nostres comarques, per unes mancances de serveis que necessiten les empreses industrials, agreujat si som pragmàtics, pel centralisme que existeix en qualsevol societat organitzada humana (el que diem natros aquí, la gallina de dalt caga a la de baix).

Si els nostres polítics no tenen clar estos conceptes, anem de cara baix, ens podem transformar, i ens estem transformant, en una ciutat sense futur.

De moment l’únic sector que es veu en futur es el turístic en primer lloc i després, podria ser una agricultura ecològica, cosa difícil si no es reestructura tot el sector en el delta, degut a tots els productes utilitzats per el monocultiu del arròs. En els països d’un poder adquisitiu alt, esta agricultura esta entrant en força, España a nivell Europeu és qui mes hectàrees de cultiu ecològic té.

Les polítiques turístiques a Amposta  no  tenen el mateix seguiment que als municipis de la resta del delta. En este poble nostre, el caciquisme ressentit d’alguns funcionaris, impedeixen proliferació de cases rurals i pisos turístics.

Segurament que els demés alcaldes s’impliquen més en que els seus conciutadans puguin augmentar les seues rentes que, sempre, al final, reverteixen en el municipi.

La pregunta és perquè ells poden i el nostre alcalde no?

L’IBI la gran rebaixa!

Es veritat que a primera vista la rebaixa és substancial, però no deixa de ser pa per avui i gana per demà, però ven molt.

Senyor Alcalde, perquè el IRPF com a impost que és, es regula només per la renda adquirida i el IBI unflat en el seu temps per la bombolla urbanística equivocada, havent baixat els preus de mercat segueix al mateix nivell?

Vostès no estan fent polítiques socials, vostès estan col·laborant en el sistema per a fer als ciutadans cada vegada més pobres, no teniu la valentia, dins les normes, d’acabar en moltes injustícies.

Esteu subvencionant a famílies privilegiades cada any en subvencions de mes de cinc cents mil euros, com son les llars d’infants.

Li pregunto, quin és el pressupost dels serveis socials d’Amposta?

Vostès tenen estudis, de vegades em pregunto para que us serveixen.

Si agafem grans capitals, i mirem els serveis que tenen, vos penseu que només els paguen els ciutadans que hi habiten?

Els utilitzem tots en un moment o altre i els paguem entre tots.

L’hospital d’Amposta l’utilitzen sols els ampostins?

Perquè si voleu fer un pàrquing per la deficiència de places que genera el hospital l’hem de pagar sols els ampostins?.

Perquè en el carrer de pujada  a l’hospital no s’aprofita per aparcaments en bateria, segurament guanyant una vintena de pàrquings i ara volem  fer una inversió per comprar un solar.

Es vol estretir els carrers per evitar velocitat, puc ensenyar-li al menys tres carrers en voltes de l’Hospital que mitjançant aparcaments en bateria guanyaríem més de cinquanta places i estretiríem carrer per rebaixar la velocitat.

Que per alternar la ocupació hi ha que fer zona blava? potser si o potser no.

Vostès es diuen d’esquerres, però veritablement sou social-demòcrates dins del sistema capitalista de consum, desmesurat per als temps que corren.

Hi ha que mantindre el que tenim esta clar, però ja m’explicaran en quin endeutament estem i si vostè dins de la seua família ho acceptaria.

No puc estendre’m en un escrit, per dir-li la desmesura que tenen en possibles inversions, mentre molts ampostins ho passen malament.

La meua predicció és que, vostès políticament morireu d’èxit i serà molt fotut per a tots.

Rafel Serret.

 

 

 

 

Etiquetes

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Escriu un comentari

Escriure un comentari

11 − 4 =

Subscripció Newsletter

Estat de les Platges

Calendari

Abril 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Categories

Últims Comentaris

Hola bon dia, em sap greu comentar que aixo no es cert, desde fa aproximadament...

La informació es errònia. Les factures estan pagades i auditades des de fa 16 anys...

I els Kebabs? Son controlats per la salud publica i per sanitat?...

En resposta a Joan. Arreglarem el titular! Gràcies....

No és el TEDxAmposta, és el TEDxAmpostaSalon, un espai més petit per a debatre entre...

Categories