EbreExprés

Opinió: Pèrdua de llibertat. Rafel Serret

Febrer 27
22:15 2018

Pèrdua de llibertat.

Que tenim una pèrdua de llibertat és un fet que es pot comparar, referent a les lleis, en una dictadura, l’única diferencia és que de moment tots els cossos de forces armades no utilitzen les armes ni la “tortura”.

Les lleis de repressió que sorgeixen  dels parlaments, democràtics o no, son per coartar qualsevol moviment que vagui contra el poder establert, tant polític com econòmic.

Avui dia tenim a la cúpula política independentista represaliada per l’estat (poder central).

No hi ha que confondre, el responsable del que passa que no és el govern central, sinó l’estat i les seues lleis que han votat tots els polítics siguin del signes que siguin, unes para bé, altres per a “mal”. El que passa què quan un és omnipotent no pensa que se li poden retornar contra, com un bumerang.

Però que no enganyen a ningú, i això passa a qualsevol que realitzi un treball i sigui un professional, saps les conseqüències que pot tindre si utilitzes el que has elaborat de forma no correcta per al que l’has fabricat.

Tenim compatriotes empresonats i altres imputats en un procés penal.

Es clama al cel per les elits dirigents. Manifestacions, pamflets, consignes, etc. No hi ha democràcia, són uns dictadors.

Estan rebent el que es diu popularment “recollir el que un mateix a sembrat”.

En este cas simplement perquè son legisladors, tots han estat elaborant lleis i la majoria per controlar al poble, i no sabien del efecte rebot?

És de tontos fer una llei i no saber que un dia te la poden aplicar. I de tontos no tenen res, potser que de mediocres si.

Una persona mitjanament intel·ligent es pot fer la pregunta de si l’atac mes contundent a les llibertats i per lo tant a la democràcia a estat la LLEI MORDAZA.

A totes les elits dirigents independentistes se li està aplicant el codi penal i part d’aquesta Llei Mordaza que només una dictadura pot elaborar i també com podem veure un sistema neolliberal pseudodemòcrata.

Aquesta llei només la va votar el PP i tots els demes en contra.

Això justifica que els que van votar en contra son uns demòcrates i els altres no? Políticament NO, son iguals que ells estos partits que es queixen.

En una democràcia a part dels vots de les majories,  per decidir, estan accions de protesta per demostrar que el ciutadà encara que els ha donat la confiança no n’esta d’acord.

En esta llei ens han anul·lat i ells (oposició) no han fet res, han callat i el que calla atorga.

Heu vist la contundència dels mossos contra qui protestava al Rei d’España, eren catalans, però ells son l’estat i el seu deure es este, protegir els interessos del poder econòmic i l’ordre, tenim que ser gent d’ordre al seu servei, es el que ha passat i seguirà passant mentre existeixi la nostra humanitat. La nostra societat s’ha tornat, millor dit, ens han tornat amorfes.

La pregunta és, si tenen esta capacitat els independentistes (elits) per mobilitzar a dos milions de persones, primer pel control econòmic del país per les elits econòmiques i ara, per protestar contra el empresonament i represàlies contra tota la cúpula governant. perquè en el moment d’elaborar aquesta llei no van mobilitzar a la ciutadania?

Suposo que pensaven que només anava contra la plebe i que a ells no els hi  arribaria.

Aquesta llei ens sega la democràcia, però al poder independentista els anava bé, recordem els fets del parc de la Ciutadella i altres que mitjançant aquesta llei poden controlar. Els del PP seran el que seran però els demés els hi van a la saga.

En estos 40 anys de democràcia l’estat, per mig de la seua administració, en esta ultima legislatura ha demostrat per dos cops que no necessita als polítics per funcionar i també que és implacable a qui vol fer-li un pols.

No cal ser molt viu per saber que tots els que condemna el estat, aniran a la presó, com farien encara de mes mala manera a qualsevol de natros. I tampoc cal ser molt viu per saber el que passaria. Si algú ho dubta que fase una prova, que fase un pols en un policia, primer esgraó de la justícia del estat.

Perquè l’ANC recapta per pagar fiances per als nostres governants catalans i a altres catalans que també defensen el país en cançons de protesta contra la monarquia i a favor de la República ni es solidaritzen?  Este nou estat que volen serà tant just com prediquen?

Tinc molt clar que no m’enganyen, només som un vot que utilitzen al seu antull.

Rafel Serret.

Etiquetes

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Escriu un comentari

Escriure un comentari

3 × five =

Subscripció Newsletter

Estat de les Platges

Calendari

Abril 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Categories

Últims Comentaris

Hola bon dia, em sap greu comentar que aixo no es cert, desde fa aproximadament...

La informació es errònia. Les factures estan pagades i auditades des de fa 16 anys...

I els Kebabs? Son controlats per la salud publica i per sanitat?...

En resposta a Joan. Arreglarem el titular! Gràcies....

No és el TEDxAmposta, és el TEDxAmpostaSalon, un espai més petit per a debatre entre...

Categories