EbreExprés

Política de Privadesa i Galetes

1. INFORMACIÓ A L’USUARI

CEP Anuncis, S.C.C.L, d’ara endavant RESPONSABLE, és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i li informa que aquestes dades seran tractades de  conformitat amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: mantenir una relació comercial amb l’Usuari i gestionar les consultes realitzades a través dels formularis web.

Les operacions previstes per realitzar el tractament són:

  • Remissió de comunicacions comercials publicitàries per email, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials. Aquestes comunicacions seran realitzades per el RESPONSABLE i relacionades sobre els seus productes i  serveis, o dels seus col·laboradors o proveïdors amb els quals aquest hagi aconseguit algun acord de promoció. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals.
  • Realitzar estudis estadístics.
  • Tramitar encàrrecs, sol·licituds o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició.
    Remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.
  • Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre existeixi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimización de les dades o la destrucció total dels mateixos.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets que assisteixen a l’Usuari:

Dret a retirar el consentiment a qualsevol moment.
Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició a l’el seu tractament.
Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.
Dades de contacte per exercir els seus drets:

Correu Postal: CEP Anuncis, S.C.C.L, Cl. Corsini, 63 – 1er – 43870 AMPOSTA (Tarragona)
Correu Electrònic: info@ebreexpres.com

 

2. CARÀCTER OBLIGATORI O FACULTATIU DE LA INFORMACIÓ FACILITADA PER EL USUARI

Els Usuaris, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i entrada de dades en els camps, marcats amb un asterisc () en el formulari de contacte o presentats en formularis de descàrrega, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades al RESPONSABLE són veraços i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació dels mateixos.

El RESPONSABLE informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedits en cap cas a tercers, i que sempre que realitzés algun tipus de cessió de dades personals, es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part els Usuaris. Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatoris, ja que són necessaris per a la prestació d’un servei òptim a l’Usuari. En cas que no siguin facilitats totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

 

3. COMENTARIS

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recopilem les dades que es mostren en el formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agents d’usuari del navegador per ajudar a la detecció de spam.

Una cadena anònima creada a partir de la teva adreça de correu electrònic (també cridada hash) pot ser proporcionada al servei de Gravatar per veure si l’estàs usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del teu comentari, la imatge del teu perfil és visible per al públic en el context del seu comentari.

 

4. MESURES DE SEGURETAT

Que de conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecció de dades personals, el RESPONSABLE està complint amb totes les disposicions de les normatives GDPRper al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits en l’article 5 del GDPR, pels quals són tractats de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’interessat i adequats, pertinents i limitats al necessari en relació amb les finalitats pels quals són tractats.

El RESPONSABLE garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen el GDPR amb la finalitat de protegir els drets i llibertats dels Usuaris i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los

 

5.- INFORMACIÓ SOBRE COOKIES

A causa de l’entrada en vigor de la referent modificació de la “Llei de Serveis de la Societat de la Informació” (LSSICE) establerta pel Reial decret 13/2012, és d’obligació obtenir el consentiment exprés de l’usuari de totes les pàgines web que usen cookies prescindibles, abans que aquest navegui per elles.

 

QUÈ SÓN LES COOKIES?

Les cookies i altres tecnologies similars tals com a local shared objects, flaix cookies o píxels, són eines emprades pels servidors Web per emmagatzemar i recuperar informació sobre els seus visitants, així com per oferir un correcte funcionament del lloc.

Mitjançant l’ús d’aquests dispositius es permet al servidor Web recordar algunes dades concernents a l’usuari, com les seves preferències per a la visualització de les pàgines d’aquest servidor, nom i contrasenya, productes que més li interessen, etc.

COOKIES AFECTADES PER LA NORMATIVA I COOKIES EXCEPTUADES

Segons la directiva de la UE, les cookies que requereixen el consentiment informat per part de l’usuari són les cookies d’analítica i les de publicitat i afiliació, quedant exceptuades les de caràcter tècnic i les necessàries per al funcionament del lloc web o la prestació de serveis expressament sol·licitats per l’usuari.

QUINS TIPUS DE COOKIES EXISTEIXEN

Sobre els tipus de cookies, existeixen cinc grans grups:

Cookies analítiques: recullen informació de l’ús que es realitza del lloc web.
Cookies socials: són aquelles necessàries per a xarxes socials externes.
Cookies d’afiliats: permeten fer un seguiment de les visites procedents d’altres webs, amb les quals el lloc web estableix un contracte d’afiliació (empreses d’afiliació).
Cookies de publicitat i comportamentales: recullen informació sobre les preferències i eleccions personals de l’usuari (retargeting).
Cookies tècniques i funcionals: són les estrictament necessàries per a l’ús del lloc web i per a la prestació del servei contractat.

COOKIES QUE S’UTILITZEN EN AQUEST LLOC WEB

ac_*cookies: cookie tècnica i estrictament necessària que conté el valor de si s’ha acceptat la instal·lació de cookies. Caduca en 1 any des de l’última actualització.
_ga: cookie de Google Analytics que habilita la funció de control de visites úniques. La primera vegada que un usuari entri en el lloc web a través d’un navegador s’instal·larà aquesta cookie. Quan aquest usuari torni a entrar a la web amb el mateix navegador, la cookieconsiderarà que és el mateix usuari. Solament en el cas que l’usuari canviï de navegador, es considerarà un altre usuari. Caduca als 2 anys des de l’última actualització.
_gat: Aquesta cookie s’associa amb Google Analytics Universal. S’utilitza per limitar la velocitat de petició la limitació de la recollida de dades en els llocs d’alt tràfic. Caduca als 10 minuts.
_utma: cookie de Google Analytics que registra la data de la primera i última vegada que l’usuari va vestir el lloc web. Caduca als 2 anys des de l’última actualització.
_utmb: cookie de Google Analytics que registra l’hora d’arribada a la pàgina web. Caduca als 30 minuts des de l’última actualització.
_utmc: cookie de Google Analytics utilitzada per a la interoperabilitat amb el codi de seguiment urchin.js. S’elimina en tancar el navegador.
_utmt: cookie de Google Analytics. Aquesta cookie s’utilitza per processar el tipus de sol·licitud demanada per l’usuari. Caduca en finalitzar la sessió.
_utmv: cookie de Google Analytics. Aquesta cookie s’utilitza per segmentar dades demogràfiques. Caduca en finalitzar la sessió.
_utmz: cookie de Google Analytics que emmagatzema la font de tràfic o una campanya per explicar com l’usuari va arribar al lloc web. Caduca als 6 mesos des de l’última actualització
c_user: Cookie Social de Facebook que registra l’usuari logueado a la xarxa social.Caduca en finalitzar la sessió
p: Cookie Social de Facebook. Canal de l’usuari. Caduca en finalitzar la sessió
s: Cookie Social de Facebook. Caduca al mes de l’última actualització
xs: Cookie Social de Facebook que conté l’ANEU de sessió. Caduca en finalitzar la sessió
dl.: Cookie Social de Facebook que conté l’ANEU de l’últim usuari. Caduca en finalitzar la sessió.
presence: Cookie Social de Facebook. Estat del xat de Facebook. Caduca en finalitzar la sessió.
pl: Cookie Social de Facebook. Caduca en finalitzar la sessió.
act: Cookie Social de Facebook.Comptador d’accions de l’usuari. Caduca en finalitzar la sessió
locale: Cookie Social de Facebook. Ubicació de l’usuari. Caduca a 1 setmana.
fr: Cookie Social de Facebook. Conté l’ANEU del navegador i de l’usuari. Caduca en 1 mes.
datr: Cookie Social de Facebook que conté l’ANEU del navegador. Caduca als 2 anys.
csm: Cookie Social de Facebook. Indicador. Caduca en finalitzar la sessió.

REVOCACIÓ DEL CONSENTIMENT PER INSTAL·LAR COOKIES
COM ELIMINAR LES COOKIES DEL NAVEGADOR

Google Chrome

1. Selecciona la icona d’Eines
2. Fes clic en Configuració.
3. Fes clic a Mostrar Opcions Avançades.
4. En la secció “Privadesa” fes clic en Configuració de contingut. • Eliminar cookies: Fes clic en Totes les cookies i les dades de llocs… • No permetre que s’emmagatzemin cookies.
5. Fes clic a Eliminar dades de navegació (buidar la Caché).
6. Tanca i reinicia el navegador.

Per a més informació sobre Chrome premi aquí: http://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

 

Internet Explorer 11

1. Selecciona Eines | Opcions d’Internet.
2. Fes clic en la fitxa General.
3. En la secció “Historial d’exploració”, fes clic a Eliminar l’historial d’exploració en sortir.
4. Seleccionar Eliminar arxius.
5. Seleccionar Eliminar cookies.
6. Fes clic a Eliminar.
7. Fes clic a Acceptar.
8. Tanca i reinicia el navegador.

Per a més informació sobre Internet Explorer premi aquí: http://windows.microsoft.com/es-419/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

 

Mozilla Firefox

1. Selecciona Firefox | Historial | Netejar l’historial recent.
2. Al costat de “Detalls”, fes clic en la fletxa cap avall.
3. Selecciona les següents caselles de verificació: Cookies, Caché, Inicis de sessió actius
4. Usant el “Interval de temps per esborrar” en el menú desplegable, selecciona Tot.
5. Fes clic a Esborrar ara.
6. Tanca i reinicia el navegador.

Pot acceptar o rebutjar les cookiesindividualment en les Preferències de Firefox, en la secció Historial disponible en Eines > Opcions > Privadesa.

Per a més informació sobre Mozilla Firefox premi aquí: https://www.mozilla.org/es-es/privacy/websites/#cookies

 

Safari

1. Selecciona la icona de Safari / Editar | Restaurar Safari.
2. Selecciona les següents caselles de verificació: Esborrar l’historial, Eliminar totes les dades de lloc web
3. Fes clic a Restablir.
4. Tanca i reinicia el navegador

Per a més informació sobre Safari premi aquí: http://support.apple.com/kb/ph5042

 

Opera

Opcions – Avançat – Cookies.
Les opcions de cookies controlen la manera en què Opera els maneja i per tant la seva acceptació o rebuig.

Per a més informació sobre Òpera premi aquí: http://help.opera.com/linux/10.60/es-es/cookies.html

 

Altres Navegadors

Consulti la documentació del navegador que tingui instal·lat.

Subscripció Newsletter

Estat de les Platges

Calendari

novembre 2018
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« oct.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Categories

Últims Comentaris

La informació es errònia. Les factures estan pagades i auditades des de fa 16 anys [...]

I els Kebabs? Son controlats per la salud publica i per sanitat? [...]

En resposta a Joan. Arreglarem el titular! Gràcies. [...]

No és el TEDxAmposta, és el TEDxAmpostaSalon, un espai més petit per a debatre entre [...]

Ah, molt5 bé, però com és que van permetre instal.lar-hi un parc eòlic? no s'ho [...]

Categories